Een feestzaal huren voor uw babyborrel, familiefeest of ander feest? Boek uw feestzaal bij De Schrans!

Feestzaal huren in Edegem

Boek een feestzaal bij voor al uw feestelijkheden De Schrans in Edegem

Een babyborrel, verjaardagsfeest, huwelijksfeest of familiefeest in de buurt van Mortsel of Wilrijk: elke gelegenheid is goed om een feestzaal te huren bij De Schrans in Edegem.

Wij hebben alle ruimte voor een klein feestje of groot festijn. Hiervoor beschikken over 4 volwaardige feestzalen, waar 15 tot 120 genodigden volop feest kunnen vieren. U beslist of u de catering aan ons overlaat of zelf organiseert in onze uitgeruste keuken. Bij goed weer kunt u ook buiten genieten op ons gezellig en groot terras, met aangeplant plein.

Wie kan een feestzaal huren?

Zowat iedereen! Zowel particulieren, bedrijven als verenigingen kunnen bij De Schrans een feestzaal huren. 

Vraag ons gerust meer info over de mogelijkheden of de prijs van een zaal voor uw feesten, activiteiten of bijeenkomsten.

Een feestzaal huren voor uw babyborrel?

Kersverse ouders van een kleine spruit? Dat moet groots gevierd worden! Door een feestzaal te huren voor uw babyborrel ontvangt u alle nieuwsgierigen in één keer samen en hebt u niet constant volk over de vloer wat al snel zwaar kan zijn voor ouders en baby. Organiseer uw babyborrel in een feestzaal bij De Schrans en drink samen met vrienden en familie op de gezondheid en het geluk van jullie baby.

Een kindvriendelijke feestzaal huren voor uw familiefeest?

U wilt een memorabel feestje bouwen voor uw familie? Huur een feestzaal bij De Schrans voor uw spetterende familiefeest. Kleine gasten beleven de tijd van hun leven op ons kindveilig terras met speeltuin.

Bel ons

Een feestzaal voor uw familiefeest  boeken?

De Schrans maakt van uw babyborrel, verjaardagsfeest of familiefeest een daverend succes. Als u dus een feestzaal wil huren in Edegem, contacteer ons dan gerust!